Miss Klosen uusi Red Sauce on täydellinen lisä tuhtiin pulled pork burgeriin. Rasvaisen lihan kaveriksi sopii kirpeän tuliset jalapeno-punasipulipikkelit.
4:lle
Valmistusaika: 30 min (valmiilla pulled porkilla)
Vaikeusaste: Helppo
Jalapeno-punasipulipikkeli:
1 punasipuli
1 vihreä jalapeño
½ dl punaviinietikkaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
½ tl suolaa
4 burger-sämpylää
n. 400 g kypsää pulled porkia
1 dl Miss Klose Red Sauce
1 kevätsipuli
Leikkaa punasipuli ja jalapeño ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, sokeri, kuuma vesi ja suola ja kaada kasvisten päälle. Anna maustua vähintään 20 min. Lämmitä possu pannulla tai uunissa. Paahda sämpylät. Kokoa burgerit: pohjasämpylän päälle pulled porkia, Red Saucea, pikkelöityä punasipulia ja jalapeñoa sekä silputtua kevätsipulia. Nosta kansi päälle ja tarjoa.