Varsinkin varhaiskaali on parasta mahdollista grillattavaa, eikä se tarvitse ihmeellisiä kommervenkkejä. Grillattu kaali on helppo valmistaa, pieni öljy pintaan, mausteeksi Miss Klose Bold & Pepperyä ja tulta päin! Kokeile seuraksi vaikkapa Jerk-marinoituja kanan reisipaisteja.
4-6:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaatimustaso: Helppo
1 pieni kaali
3-4 rkl öljyä
3-4 rkl Miss Klose Bold & Peppery
Tarjoiluun
Jerk-marinoidut kanan reisipaistit
Lohko kaali niin, että kanta pitää kaalin elhdet kiinni toisissaan. Valele palat öljyllä ja mausta Miss Klose Bold & Pepperyllä. Grillaa suoralla tulella reilusti väriä kaalin pintaan ja jatka tarvittaessa epäsuoralla tulella kypsennystä, kunnes kaali on pehmeää. Tarjoile grillattu kaali esimerkiksi Jerk-marinoitujen kanan reisipaistien kanssa.