Miss Klosen Sweet & Smoky on alun alkaen ja nimenomaan suunniteltu makupariksi pulled porkille ja ribseille. Täydellinen pulled pork syntyy savustamalla ja Miss Klosen lempeän sinappella Carolina Gold BBQ -kastikeella viimeistelemällä. Pulled porkille voi jokainen toki keksiä oman makunsa mukaan käyttötarkoituksia, mutta melkoisen maistuva tapa on tunkea sitä sopivan sämpylän väliin coleslaw’n, maustekurkkujen ja BBQ-kastikkeen kanssa.
10–12:lle
Valmistusaika: 30 min + 8–12 h kypsennykseen
Vaatimustaso: Vaikea
2,5 kg possun kassleria eli niskaa
noin 1 dl Miss Klose Sweet & Smoky
2-3 dl Miss Klose Carolina Gold
Tarjoiluun
perunasämpylöitä
Miss Klose Carolina Gold
New York Deli Spice Coleslaw
maustekurkkuja
Hiero Miss Klose Sweet & Smokyä kasslerin pintaan niin paljon kun sitä siihen järkevästi jää. Valmistele sitten amerikkalaistyylinen savustin, jossa savu kiertää noin 110-asteeseen. Vaihtoehtoisesti sytytä 4–6 brikettiä ison pallogrillin kulmaan, sulje kansi ja odottele että grillin lämpötila nousee n. 110 asteeseen. Aseta liotettuja tammilastuja kuumien brikettien päälle tai savustimen tulipesään. Kun tammilastut alkavat savuttaa ja grilli tai savustin on noin 110 asteessa, nosta kassler savustimeen tai pallogrillin briketeistä vastakkaiseen kulmaan. Sulje kansi ja katso että pallogrillin ilmanottoaukko on eri puolella kuin briketit, jolloin savu kiertää koko pallogrillin. Savusta, kunnes possunniskan sisälämpötila on reilut 90 astetta ja se alkaa hajota puristamalla. Projekti vaatii kasslerin koosta riippuen jopa 15–20 tuntia. Kääri liha folioon tunniksi ja revi sitten sopivassa vuoassa. Sekoita joukkoon vielä maun mukaan Miss Klose Carolina Gold BBQ -kastiketta. Tarjoile esimerkiksi perunasämpylän välissä coleslaw’n, maustekurkkujen ja Miss Klose Carolina Gold BBQ -kastikkeen kanssa.