SUOMALAINEN GRILLAAJA ANSAITSEE PAREMMAT MAUSTEET – OLEMME OLEMASSA TEITÄ VARTEN

Miss Klose Rubs & Spices -mausteet ja kastikkeet haluavat haastaa tarjonnan laadulla – loimme tuotteemme alunperin omiin tarpeisiimme ja hioimme ne ajan kanssa parhaiksi mahdollisiksi käyttötarkoituksiinsa.

Itse-tekemisen taustalla oli tyytymättömyys. Huomasimme haluavamme jotain jota ei ollut saatavilla. Tuotteiden matka kaupanhyllylle on ollut pitkä. Matkustimme barbecuen perässä tuhansia maileja Yhdysvalloissa, ja maistelimme niin Amerikan kuin Suomen markettien hyllyt löytämättä haluamaamme. Valitustamme ei enää jaksanut kuunnella kukaan ja moni kehotti tekemään sitten itse parempaa. Näin päädyimme kehittämään juuri oman makumme mukaisia tuotteita.

.

Harvaa ruokatuotetta lienee testattu ennakkoon niin laajasti kuin maustesekoituksiamme, joita on maistatettu tuhansilla suomalaisilla herkkusuilla, kun olemme tarjoilleet BBQ-ruokaa vuosien varrella niin festivaaleilla, syntymäpäivillä kuin yritystapahtumissa eri puolella Suomea. Aika pian selvisi, että niistä onneksi pitävät muutkin. Asiakkaat alkoivat kysellä käyttämiemme mausteiden perään. Mistä niitä saisi ostaa? Ei mistään totesimme. Miksei, ihmetteli asiakas. Emme keksineet mitä vastausta, joten päätimme tuoda mausteet myös laadusta kiinnostuneiden kuluttajien saataville.

Grillaaminen on ruoanlaittoa siinä missä mikä tahansa muukin. Siksi mausteemme sopivat kotikeittiöön ympäri vuoden.

Ruoan valmistaminen on parhaimmillaan tekemällä oppimista, joka ei lopu koskaan. Niinpä kehoitamme jokaista kotikokkia ja grillimaisteria luomaan oman makunsa mukaista ruokaa. Tässä haluamme olla apuna.

Tutustu tuotteisiimme ja resepteihimme.

Kuuntele Kallen BBQ-tarinoita Perunateatteri Podcastissa:

.


MIKSI TUOTTEISSAMME ON SUOMALAINEN AVAINLIPPU, VAIKKA MAUSTEET OVAT TUONTITAVARAA?

Avainlippu on suomalaisesta työstä ja valmistuksesta kertova merkki. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus. Avainlippu-merkin pääkriteereiden mukaan tuotteen tulee olla valmistettu Suomessa ja sen kotimaisuusasteen tulee olla vähintään 50 %. Tuotteemme ovat resepteistä pakkaamiseen suomalaista työtä vaikka Suomessa ei pippuri kasvakaan.

Tutustu Avainmerkkiin lisää täällä suomalainentyo.fi