Kesällä perunoita keitellessä on aina hyvä idea keittää niitä hiukan liikaa, sillä grillatut uudet perunat ovat erinomainen lisuke lähes mille tahansa grilliruualle. Kun grillatut perunat vielä maustaa Miss Klose Chimichurrilla ja tarjoaa niiden kanssa esimerkiksi grillattua flank steakiä ja lisää chimichurri-soosia, ei sen herkullisempaa kesäruokaa olekaan.
4:lle
Valmistusaika: 15 min
Vaatimustaso: Helppo
1 kg keitettyjä perunoita
3 rkl öljyä
1 sitruunan mehu
3 rkl Miss Klose Chimichurri
Tarjoiluun
Grillattu Bold & Peppery Flank Steak
Chimichurri-kastike
Halkaise perunat ja aseta kulhoon. Valuta päälle öljy ja sitruunamehu ja lisää joukkoon Miss Klose Chimichurri. Sekoita ja grillaa suoralla tulella kauniin rukseiksi molemmin puolin. Tarjoile grillatut perunat esimerkiksi Bold & Pepperyllä maustetun grillatun flank steakin ja chimichurri-kastikkeen kanssa.