Crispy Chickenillä voit kuorruttaa myös tofun! Laita rapea tofu esimerkiksi salaatin päälle, tacoihin tai leipien väliin vähän bahn mi -tyyliin.
4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: Helppo
400 g kiinteää tofua
2 rkl öljyä
1 pss Miss Klose Crispy Chick
Marinoidut porkkanat
1 iso porkkana
1 rkl etikkaa
2 rkl sokeria
½ dl kuumaa vettä
Magic Dust majoneesi
2 dl majoneesia
1 rkl Miss Klose Magic Dustia
2 rkl ketsuppia
½ kurkku
suolaa
sokeria
1 iso patonki tai ciabatta leipä
1 dl pinaattia
1 dl ituja
Suikaloi porkkana ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka, sokeri ja kuuma vesi, niin että sokeri sulaa. Kaada porkkanasuikaleiden päälle ja anna marinoitua vähintään 30 min, mutta mielellään tunti tai vaikka yön yli.
Sekoita Magic Dust majoneesin ainekset.
Puolita kurkku, poista pehmeä keskusta ja leikkaa viistoon puolikuiksi. Lisää kurkkuihin reilu ripaus sokeria ja ripaus suolaa. Sekoita ja anna marinoitua hetken.
Prässää tofua painon alla käsipaperiin käärittynä tai tofuprässissä ensin 15-30 min. Leikkaa tofut noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita viipaleihin kulhossa ensin öljy ja sitten Miss Klose Crispy Chick. Paista tofut pannulla, noin 4-5 minuuttia per puoli, kunnes tofut ovat kullanruskeita. Voit myös kypsentää tofut 190-asteisessa AirFryerissä 12 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa 15 min .
Halkaise ja paahda leipä. Voitele leikkuupinnat majoneesilla, levitä pohjalle pinaattia, sitten paistettua tofua ja päälle kurkkuja, porkkanasuikaleita ja ituja.