Sweet & Smoky porsaankyljykset

porsaankyljykset

Porsaankyljykset ovat hiukan jo unholaan jäänyt possun osa, mutta onhan liha aina maukkaimmillaan luun vieressä. Ja kyllähän niitä, kyljysten luita kalutessa saa edelleen melkoisen nostalgiatripin aikaiseksi. Jos kaupasta ei meinaa kyljyksiä löytyä, laadukkaissa lihakaupoissa niitä on aivan varmasti. Jossain tapauksissa pääset myös päättämään kyljysten paksuuden, jos haluat grillattavaksi vähän tuhdimpaa tavaraa. Toki kypsennysaikaa pitää vähän säätää kyljyksen paksuuden mukaan. Dijon-sinapilla valelu saa Miss Klose Sweet & Smoky rubin tarttumaan täydellisesti kyljysten pintaan ja tuo lisää makua. Tarjoa esimerkiksi grillattujen tomaattien kanssa.

4-6:lle
Valmistusaika: 15 min
Vaatimustaso: Helppo

1 kg possun kyljyksiä
3 rkl sinappia
3 rkl Miss Klose Sweet & Smoky

Tarjoiluun
Bold & Peppery grillatut tomaatit

Sivele kyljykset sinapilla ja ripottele pintaan Miss Klose Sweet & Smoky. Grillaa porsaankyljykset kypsiksi varovasti keskilämmöllä, ettet polta mausteseosta, reiluun 60-asteeseen noin 4–6 min per puoli.