Myös katkarapu kuoruttuu täydellisesti Crispy Chickenillä. Ja kuorrutteen makumaailma yhdistyy hienosti myös meksikolaiseen ruokaan. Kala- ja äyriäistacojen täytteenä kirpeä coleslaw on melko perinteinen, mutta aina toimiva. Avokadocremasta saat mukaan sopivasti täyteläisyyttä.
4:lle
Valmistusaika: 45 min
Vaikeusaste: Keskitaso
Avokadocrema
1 kypsää avokadoa
1 dl creme fraichea tai kermaviiliä
1 valkosipulinkynsi
½ limen mehu
suolaa
mustapippuria
Punakaalicoleslaw
¼ punakaalia
1 pieni porkkana
½ punasipuli
½ dl tuoretta korianteria hienonnettuna
1 limen mehu ja kuori
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl Miss Klose Big Mex
2 tl sokeria
400 g isoja kuorittuja, raakoja katkarapuja
2 rkl öljyä
1 pss Miss Klose Crispy Chick
2 tl Miss Klose Big Mex
12 tortillaa
Koristeluun:
Korianteria
Punaista jalapenoa
Limenlohkoja
Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimeen.
Lisää avokadon joukkoon ranskankerma, hienonnettu valkosipulinkynsi, limemehu, suola ja pippuri.
Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi ja kermamaiseksi kastikkeeksi joko tehosekoittimessa, sauvasekoittimella tai haarukalla muussaamalla.
Suikaloi kaali, sekä kuorittu porkkana ja sipuli. Hienonna korianteri ja sekoita kaikki kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa limen mehu ja kuori, oliiviöljy, Miss Klose Big Mex ja sokeri. Lisää kastike kasviksiin ja sekoita.
Poista katkaravuista tarvittaessa suolet ja pyrstöt. Sekoita katkarapuihin kulhossa ensin öljy ja sitten Miss Klose Crispy Chick. Paista 190-asteisessa AirFryerissä 8 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa 10-12 min tai öljytyssä pannussa 2-3 minuuttia per puoli. Mausta paistetut katkaravut vielä lopuksi ripauksessa Miss Klose Big Mexiä.
Lämmitä tortillat pannulla noin 30 sekuntia per puoli, kunnes tortillan sisälle alkaa muodostua ilmaa. Kasaa tortillalle coleslaw’ta, katkarapuja, avokadocremaa, korianteria, jalapenoja ja purista päälle limenmehua.