Kun tortillat täyttää paistetulla kanalla ja kasvissuikaleilla, taitaa tarkka nimi useimmille suomalaisille olla itse asiassa fajitas. No, nimestä viis, hyvältähän nuo maistuvat joka tapauksessa. Ranskankerman ja salsan lisäksi täytteitä voi toki varioida mielensä mukaan. Esimerkiksi juustokastike, quacamole, vihreä salsa ja feta toimivat hienosti Big Mexillä maustettujen kasvisten ja kanan kanssa.
4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaatimustaso: Helppo
1 punasipuli
1 paprika
½ kesäkurpitsa
öljyä
Miss Klose Big Mex
4 broilerin ohutta filettä
12 pientä maissi- tai vehnätortillaa
Tarjoiluun
Big Mex salsaa
ranskankermaa
korianteria
Kuori punasipuli ja poista paprikasta kanta ja siemenkota. Suikaloi molemmat ja halkaise kesäkurpitsa ja viipaloi. Kuumenna öljy paistinpannussa savuavan kuumaksi ja paista kasviksiin nopeasti väri, mutta älä anna niiden ylikypsyä. Mausta Miss Klose Big Mexillä. Mausta myös broilerin ohuet fileet Big Mexillä ja paista kuumassa öljytyssä pannussa kypsiksi. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä viipaloidulla broilerilla, kasviksilla, Big Mex salsalla ja ranskankermalla. Viimeistele kana- ja kasvistortillat korianterilla tai kevätsipulilla.