Chimichurrilla maustettu kanahampurilainen on varma valinta niin viikonlopun herkutteluun kuin kesän grillijuhliinkin. Kanan reisipaisti on kiitollinen kypsennettävä sillä se ei kuivu läheskään yhtä helposti kuin filee ja se valmistuu silti kohtuu nopeasti niin pannussa, grillissä kuin vaikka airfryerissäkin.
4:lle
Valmistusaika: 45 min + 1 h marinointiin
Vaatimustaso: Keskitaso
Chimichurri-kastike
3 rkl Miss Klose Chimichurri
1 dl öliiviöljyä
2 rkl limen mehua
6–8 broilerin reisipaistia
Pikkelöity punasipuli
1 punasipuli
1 rkl etikkaa
2 rkl sokeria
3 rkl vettä
Magic Dust Chilimajoneesia
1 dl majoneesia
2 tl ketsuppia
2 tl Miss Klose Magic Dust
2 tl hunajaa
suolaa
4 hampurilaissämpylää
2 tomaattia
1 avokado
Sekoita Chimichurri-kastikkeen ainekset. Kaada puolet broilerin reisipaistien päälle ja anna marinoitua vähintään tunti. Tee sillä aikaa pikkelöity punasipuli ja chilimajoneesi. Viipaloi punasipuli ja sekoita etikka, sokeri ja kuuma vesi niin että sokeri sulaa. Sekoita punasipulit etikkaseokseen ja anna marinoitua vähintään tunti. Sekoita Magic Dust chilimajoneesin ainekset. Paahda sämpylöiden leikkuupinnat ja paista kanat kypsiksi joko pannussa tai grillissä. Levitä sämpylän pohjalle chilimajoneesia, nosta päälle 1–2 broilerin reisipaistia, 2–3 tomaattiviipaletta ¼ viipaloitua avokadoa ja muutama rengas pikkelöityä punasipulia. Sipaise sämpylän kanteen reilusti Chimichurri-kastiketta ja viimeistele kanahampurilainen kannella.