Elote-maissi on Miss Klosen porukoissa grillilisukkeiden kunkku. Varsinkin jos tarjolla on vähänkin jotain Meksiko-henkistä. Tacot ovat esimerkiksi täydellinen pari elotelle. Makeaa maissia, täyteläistä majoneesia ja parmesaania, pientä potkua Miss Klosen Big Mexistä ja limestä kevyt happo. Yhteen ruokaan on vaikea saada enempää makuja.
4:lle
Valmistusaika: 20 min
Vaatimustaso: Helppo
4 maissintähkää
öljyä
1 dl majoneesia
4 rkl parmesaaniraastetta
1 rkl Miss Klose Big Mex
½ lime
4 oksaa korianteria
Jos käytät tuoreita maisseja, esikypsennä ne ensin joko keittämällä noin 5 minuuttia tai mikrottamalla 2-3 minuuttia. Grillaa öljytyt tähkät kauniin ruskeiksi. Sivele lämpimät maissit majoneesilla. Ripottele päälle reilusti parmesaania sekä Miss Klose Big Mexiä makusi mukaan. Purista päälle limen mehu ja koristele korianterin lehdillä.