Jos haluat tacojesi väliin tuulahduksen todellista Meksikoa nihkeiden purkkisalsojen sijaan, kannattaa homman taakse laittaa hiukan vaivaa ja tehdä salsa itse tuoreista kasviksista. Pelataan nimittäin hiukan eri tasolla heti.
6–8:lle
Valmistusaika: 15 min
Vaatimustaso: Helppo
4 tomaattia
1 pieni sipuli
1 punainen chili
nippu korianteria
1 limen mehu
4 tl Miss Klose Big Mexiä
Kuutioi tomaatit. Jos haluat välttää salsan vetistymistä, kannattaa tomaateista puristella hieman ylimääräisiä nesteitä pois esimerkiksi puolittamisen jälkeen. Tomaattien liemen voit sekoittaa esim. taco-täytteeseen, jos olet sellaista samalla valmistamassa. Hienonna sipuli, chili ja korianteri. Sekoita kaikki kasvikset ja mausta salsa limen mehulla ja Miss Klose Big Mexillä.