Hedelmäisen tomaattisella Red Saucella glaseeraat täydelliset grillivartaat – yhdistä makeaa ananasta, padron paprikoiden potkua ja mehukasta kanaa.
4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: Helppo
600 g kanan reisipaistia (luuttomia ja nahattomia)
½ tuore ananas
200 g kirsikkatomaatteja
12 kpl padron paprikoita
1 dl Miss Klose Red Saucea
4-8 varrastikkua (jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä 30 minuuttia ennen käyttöä)
Leikkaa broilerin reisipalat reiluiksi kuutioiksi. Kuori ananas, poista kova keskusta ja kuutio. Pujota vartaisiin broilerinpaloja, kirsikkatomaatteja, pardon paprikoita ja ananaskuutioita. Grillaa keskilämmöllä 10–12 minuuttia käännellen, kunnes kana on kypsää. Glaseeraa vartaat loppuvaiheessa Red Saucealla ja anna karamellisoitua 1–2 minuuttia per puoli. Tarjoa heti esim. salaatin ja grillatun leivän kanssa.