Crispy Chick on gluteeniton kanakuorrute jolla rapeat kananugetit syntyvät muutamassa minuutissa. Valmistamiseen voit käyttää niin uunia, airfryeriä, pannua kuin rasvakeitintäkin. Rapeita Crispy Chicken kanapaloja voi sitten dippailla sellaisenaan vaikkapa kasvistikkujen ja ranskalaisten kanssa tai käyttää esimerkiksi salaatteihin, tacoihin tai bowleihin.
4:lle
Valmistusaika: 15 min
Vaikeusaste: Ihan älyttömän helppo
400-500 g broilerin rintafilettä
2 rkl öljyä
1 pss Miss Klose Crispy Chick
BBQ-majoneesi
1 dl majoneesia
2 rkl Miss Klose Original BBQ -kastiketta
Leikkaa broilerin rintafileet noin 2-3 sentin levyisiksi paloiksi syitä vasten. Sekoita paloihin kulhossa ensin öljy ja sitten Miss Klose Crispy Chick. Paista 190-asteisessa AirFryerissä 12 minuuttia tai 225-asteisessa uunissa 15 min tai rasvakeittimessä 6-8 min. Jos käytät kypsentämiseen rasvakeitintä, voit varmistaa, että kuorrute pysyy kanojen pinnassa pyörittelemällä ne öljyn sijaan kananmunassa. Voit myös paistaa broilerit pannulla. Noin 4-5 minuuttia per puoli, kunnes kanat ovat kullanruskeita. Sekoita Miss Klose Original BBQ -kastike majoneesiin. Tarjoile Crispy Chicken -palat Miss Klose Original BBQ -kastikkeesta tehdyn majoneesin kanssa tai Miss Klose Carolina Gold BBQ -kastikkeen kanssa tai muiden suosikkidippiesi kanssa, salaatin kanssa, tacojen tai tortillojen välissä tai bowlissa.