Sweet & Smoky kasslerpihvit

kasslerpihvit

Possun kasslerpihvit puolustavat paikkaansa grillattavana vuodesta toiseen. Sopiva määrä rasvaa ei päästä pihvejä kuivumaan, vaikka ne hetkeksi unohtaisikin. Maailman nopein marinadi syntyy öljystä, dijonsinapista ja Miss Klose Sweet & Smokystä. Tarjoa tuhdin rasvaiset pihvit esimerkiksi raikkaan chimichurri-salaatin kera.

4-6:lle
Valmistusaika: 20 min + 1-12h marinointiin
Vaatimustaso: Helppo

1 dl öljyä
2 rkl dijonsinappia
3 rkl Miss Klose Sweet & Smoky
1 kg possum kasslerpihvejä

Tarjoiluun
Chimichurri-salaatti

Sekoita öljy, dijonsinappi ja Miss Klose Sweet & Smoky. Aseta kasslerpihvit marinadiin ja marinoi vähintään tunti tai jopa yön yli. Grillaa suoralla tulella kypsiksi, noin 8–10 minuuttia per puoli. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile esimerkiksi chimichurri-salaatin kanssa.