Possun kasslerpihvit puolustavat paikkaansa grillattavana vuodesta toiseen. Sopiva määrä rasvaa ei päästä pihvejä kuivumaan, vaikka ne hetkeksi unohtaisikin. Maailman nopein marinadi syntyy öljystä, dijonsinapista ja Miss Klose Sweet & Smokystä. Tarjoa tuhdin rasvaiset pihvit esimerkiksi raikkaan chimichurri-salaatin kera.
4-6:lle
Valmistusaika: 20 min + 1-12h marinointiin
Vaatimustaso: Helppo
1 dl öljyä
2 rkl dijonsinappia
3 rkl Miss Klose Sweet & Smoky
1 kg possum kasslerpihvejä
Tarjoiluun
Chimichurri-salaatti
Sekoita öljy, dijonsinappi ja Miss Klose Sweet & Smoky. Aseta kasslerpihvit marinadiin ja marinoi vähintään tunti tai jopa yön yli. Grillaa suoralla tulella kypsiksi, noin 8–10 minuuttia per puoli. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile esimerkiksi chimichurri-salaatin kanssa.