Sweet & Smoky BBQ-pavut

pavut

BBQ-pavut ovat olleen Miss Klosen catering-puolen valikoimassa alusta asti. Niinpä papuresepti on hieroutunut vuosien mittaan mahdollisimman yksinkertaiseksi, mutta kuitenkin mahdollisimman herkulliseksi. Jos toden teolla haluat alkaa kikkailemaan, voi papuihin ottaa viimeisen silauksen lisämakua savustimessa tai grillissä. BBQ-pavut ovat oivallinen lisuke kaikelle grillatulle tai savustetulle lihalle.

4:lle
Valmistusaika: 20 min + 1–2 h kypsennykseen
Vaatimustaso: Helppo

1 sipuli
1 sellerin varsi
öljyä
200 g mustapapuija
1-2 dl vettä
1 rkl Miss Klose Sweet & Smoky
1 dl Miss Klose Original BBQ-kastike

Tarjoiluun
Sticky Jerk Rub Spare Ribs
New York Deli Spice Coleslaw

Hienonna sipuli ja selleri. Kuullota pienessä kattilassa öljyssä. Lisää pavut, vesi ja Miss Klose Sweet & Smoky. Keittele miedolla lämmöllä, kunnes papujen seassa oleva neste alkaa selvästi saostua. Lisää tarvittaessa vettä, jos seos pääsee kuivumaan. Lisäsäväyksen papuihin saat, kun laitat ne kaikkien raaka-aineiden lisäämisen jälkeen avoimessa kattilassa, padassa tai vuoassa 120-asteiseen savustimeen tai grilliin. Kypsennysaika voi vaihdella riippuen millaisia papuja käytät, mutta hellalla projekti vie vajaan tunnin ja grillissä tai savustimessa 2–3 tuntia. Lisää viimeiseksi 1 dl Miss Klose Original BBQ-kastiketta. Jos BBQ-kastikkeen lisää ennen kypsentämistä, palaa se herkästi pohjaan.