BBQ-KASTIKKEET GRILLAUKSEEN JA RUOKAPÖYTÄÄN

Miss Klosen valikoima laajenee kahdella uudella tuotteella kun tuomme kauppaan BBQ-kastikkeet – perinteinen, makean savuinen Original ja lempeän sinappinen Carolina Gold. Kastikkeet monipuolistavat BBQ-kastikkeiden tarjontaa suomalaisissa kaupoissa – sinappinen BBQ-kastikkeemme on ensimmäinen lajissaan Suomessa.

Molemmat kastikkeet ovat omiaan grillattun possun tai kanan kanssa ja sopivat myös burgereihin, hodareihin tai dipeiksi. BBQ-kastikkeet yhdistettynä Miss Klosen maustesekoituksiin ovat täydellinen makupari grilliruuan ystäville!

BBQ-kastikkeet

Miss Klosen uusilla BBQ-kastikkeilla viimeistelet grillatut ja savustetut herkut tai maustat tai dippaat kotikeittiössä valmistetut sapuskat.

Miss Klose Original

BBQ-kastike 460 g

”Makean savuinen kastike grillaukseen ja ruokapöytään.”

Memphis -tyylinen Original muistuttaa jo nyt suomalaisista hyllyistä löytyviä BBQ-kastikkeita, mutta ei astu siihen perinteiseen ylimakeuden ansaan. Kevyesti kirpakka Miss Klose Original on täydellinen pari vaikkapa possun ribseille ja toimii glaseerauskastikkeena kaikelle grillatulle lihalle tai sellaisenaan lisukkeena ruokapöydässä niin lihapullille kuin possunpihveillekin.

Ainekset: Vesi, sokeri, tomaattipyree, väkiviinaetikka, sokerisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, suola, worchesterkastike [mallasetikka (ohrasta), väkiviinaetikka, melassi, sokeri, suola, sardelli, tamarindiuute, sipuli, valkosipuli, mausteet, aromit], rapsiöljy, mausteet (valkosipuli, sipuli, korianteri, kaneli, cayennepippuri), sinappijauhe, sitruunamehutiiviste, säilöntäaine (E202), savuaromi. Laktoositon.

Miss Klose Carolina Gold

BBQ -kastike 490 g

“Lempeän sinappinen kastike grillaukseen ja ruokapöytään.”

Aivan uudenlainen makuelämys BBQ-kastikkeiden valikoimiin Suomessa! Sinappipohjainen Carolina Gold on omiaan niin rasvaisen possun kuin kaiken grillatun kanankin kanssa. Kokeile myös dippinä tai erilaisten liharuokien viimeistelyyn kotikeittiössä!

Ainekset: Vesi, sinappi [vesi, sinapinsiemen, sokeri, happamuudensäätöaine (E260), suola], sokeri, väkiviinaetikka, sokerisiirappi, ruskea sokeri, omenaviinietikka, hunaja, muunnettu maissitärkkelys, tomaattipyree, worchesterkastike [mallasetikka (ohrasta), väkiviinaetikka, melassi, sokeri, suola, sardelli, tamarindiuute, sipuli, valkosipuli, mausteet, aromit], sinappijauhe, mausteet (kurkuma, valkosipuli, sipuli, korianteri, cayennepippuri), suola, säilöntäaine (E202), savuaromi. Laktoositon.