Uunilohi on klassikko, joka monen taloudessa on varmasti vedelty tuorejuusto- tai smetanahunnun alla huomattavan ylikypsäksi. Uunilohi ei kuitenkaan vaadi valtavaa kypsennysaikaa, vaan lohen koosta riippuen saat kalan kypsäksi jo reilussa vartissa. Jos haluat kokeilla uunilohen kanssa jotain hieman erilaista, kannattaa se maustaa Miss Klose Salmon Loverilla ja kypsentää fenkolipedillä mantelilastujen kanssa. Viimeistelyyn vielä kirpsakoita granaattiomenansiemeniä ja saat tarjolle uunilohta, joka ei aivan heti unohdu.
4–5:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaatimustaso: Helppo
1 iso fenkoli
1 lohifilee
2-3 rkl Miss Klose Salmon Lover
3 rkl mantelilastuja
Tarjoiluun
tilliä
granaattiomenan siemeniä
Leikkaa fenkoli ohuiksi siivuiksi ja levitä uunivuoan reunoille. Nosta lohifilee vuoan keskelle ja päällystä Miss Klose Salmon Loverilla ja mantelilastuilla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Viimeistele tillillä ja granaattiomenan siemenillä.