Katkarapuskagen on muuten niin hyvää, että välillä sitä ihmettelee miksei sitä tule valmistettua itse useammin. Sopii niin leivän päälle kuin vaikka uuniperunankin täytteeksi.
4:lle
Valmistusaika: 1 h 10 min
Vaatimustaso: Helppo
4 isoa uuniperunaa
suolaa
öljyä
Katkarapuskagen
½ punasipuli
6–8 oksaa tilliä
1 ½ dl ranskankermaa
1 ½ dl majoneesia
400 g katkarapuja
2 tl Miss Klose Salmon Lover
Töki uuniperunoihin hieman reikiä haarukalla, valele öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 – 1 ½ tuntia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Hienonna punasipuli ja tillit ja sekoita sen jälkeen kaikki katkarapuskagenin ainekset. Tarjoile katkarapuskagen höyryävän kuumien uuniperunoiden täytteenä.