Graavilohi on takuuvarma suosikki niin kesällä uusien perunoiden kanssa, kuin joulupöydässäkin. Miss Klosen Salmon Lover toimii graavaamiseen erinomaisesti ja saat kalaan perinteisen suola-sokerisekoituksen lisäksi sopivasti makua myös maustesekoituksen fenkolista, sitruunasta, pippurista ja valkosipulista.
6-10:lle
Valmistusaika: 10 min + 24h graavautumiseen
Vaikeusaste: Helppo
1 kirjolohifilee (n. 700 g)
4 rkl Miss Klose Salmon Lover
2 rkl sokeria
Tarjoiluun
ohueksi leikattua fenkolia
pikkelöityä punasipulia
Ripottele Salmon Lover ja sokeri lohen pintaan. Kääri leivinpaperiin ja sitten kelmuun. Anna graavautua jääkaapissa vähintään 1 vrk. Pyyhi pinnalta ylimääräiset mausteet ja leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile koristeltuna esimerkiksi jäävesihauteessa rapeaksi liotettujen fenkolissiivujen ja pikkelöidyn punasipulin kanssa tai perinteisemmin tillin ja sitruunaviipaleiden kera.