Lohipiirakka

lohipiirakka

Lohipiirakka on melkein takuuvarma tarjottava missä yhteydessä tahansa. Kannattaa koitta maustamista Miss Klose Salmon Loverilla ja testata piirakan valmistus niin, että teet ranskankermat, kananmunista ja juustosta piirakkatäytteen pohjalle ja nostele kylmäsavulohet ja punasipulit vasta päällimmäisiksi juuri ennen paistoa, jolloin piirakka näyttää erityisen kauniilta.

6–8:lle
Valmistusaika: 50 min
Vaatimustaso: Keskitaso

1 valmis piirakkapohja
1 prk ranskankermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
½ nippu tilliä
2 rkl kapriksia
2 tl Miss Klose Salmon Lover
300 g kylmäsavulohta
1 punasipuli

Tarjoiluun
1 rkl kapriksia
2–3 tillinoksaa

Levitä piirakkataikina taikinavuokaan, pistele täyteen reikiä ja esipaista 200-asteessa 10 minuuttia. Sekoita sillä aikaa ranskankerma, kananmunat, juustoraaste, silputtu tilli, kaprikset ja Miss Klose Salmon Lover. Kaada seos esikypsennetyn piirakkataikinan päälle ja viimeistele kylmäsavulohella ja punasipulirenkailla. Paista vielä 20–25 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt. Viimeistele kapriksilla ja tillillä.