Sen lisäksi että Miss Klose Jerk Rub on täydellinen mauste grillattavalle kanalle tai possulle, syntyy siitä myös erityisen herkullinen lihapata. Tarjoile keitetyn riisin kanssa ja kokeile ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia tasoittamaan padan pientä mausteisuutta.
6:lle
Valmistusaika: 2 h
Vaatimustaso: Keskitaso
1 kg naudanpaistia
1 sipuli
2 porkkanaa
2 valkosipulin kynttä
1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
5 dl kanalientä
1 tlk tomaattimurskaa
2 laakerin lehteä
2 rkl Miss Klose Jerk Rub
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl Miss Klose Original BBQ-kastike
Tarjoiluun
riisiä
ranskankermaa
Kuutioi naudan paisti, pilko sipulit ja porkkanat ja hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista ensin lihat öljytyssä kuumassa kattilassa pienissä erissä. Lisää sitten porkkanat ja sipulit ja kuullota hetki. Lisää mukaan valkosipulit, lihat, kanaliemi, tomaattimurska, laakerinlehdet, Miss Klose Jerk Rub ja punaviinietikka. Anna porista hiljalleen parisen tuntia, kunnes lihat ovat mureita. Voit kypsentää padan myös kannen alla 150-asteisessa uunissa. Lisää lopuksi sekaan pari ruokalusikallista Miss Klose Original BBQ-kastiketta tuomaan makeutta ja happoa. Tarjoile Jerk-lihapata riisin ja halutessasi ranskankerman tai turkkilaisen jogurtin kanssa.