Pippuripihvi kannattaa kokeilla maustaa Miss Klosen Bold & Pepperyllä. Pyörittele reunat mausteseoksessa ja paista. Pannuun jäävä mausteseos ja lihasta irronnut maku kannattaa ehdottomasti hyödyntää helppoon pannukastikkeeseen, johon tarvitset lisäksi vain kermaa ja dijon-sinappia. Ja kylkeen perinteiseen tapaan tietysti ranskalaisia ja raikasta salaattia. Yksinkertaista ja hyvää.
4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaatimustaso: Keskitaso
4 (n. 600 g) naudan sisäfileepihviä
3-4 rkl Miss Klose Bold & Peppery
2 valkosipulin kynttä
2 oksaa timjamia
2 dl kermaa
1 rkl dijon-sinappia
Tarjoiluun
4 annosta ranskalaisia perunoita
4 annosta vihreää salaattia
Jos ostit isomman palan sisäfilettä, leikkaa se neljään tuhtiin pihviin ja painele hieman kasaan. Pyörittele pihvien reunat Miss Klose Bold & Pepperyssä ja paista kuumassa pannussa ensin öljyssä ja käännä kun ensimmäiset pisarat lihasnestettä alkavat nousta pihvin pintaan. Käännön jälkeen lisää pannuun voita, valkosipulit ja timjaminoksat ja valele vaahtoavalla voilla, kunnes sisälämpötila on n. 52-astetta tai pihvistä alkaa jälleen näkyä ensimmäiset tipat lihasnestettä. Jos pihvit ovat todella paksuja ja niiden pinta alkaa palaa ennen sisälämmön nousua halutulle tasolle, voi kypsennystä jatkaa 150-asteisessa uunissa. Kun pihvit on paistettu lisää pannuun vielä pari teelusikkaa Miss Klose Bold & Pepperyä, 1 rkl dijon-sinappia ja 2 dl kermaa. Kiehauta ja keitä hetki kasaan, kunnes kastike suurustuu. Tarjoile pippuripihvit ja kastike ranskalaisten perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.