RIPAUKSEN PAREMPI MAUSTESEKOITUS KAIKKEEN KOKKAUKSEEN

Miss Klose Rubs & Spices kuivamausteilla onnistut takuuvarmasti ruoanlaitossa. Valmiit ja helppokäytttöiset, riittoisiin sirottimiin pakatut maustesekoitukset helpottavat kotikokkia ja takaavat maittavan lopputuloksen. Miss Klose maustesekoituksilla nostat ruokasi uudelle tasolle ja hurmaat niin perheen kuin vieraat. 

Laadukkaat raaka-aineet ovat hyvän ruoan perusta mutta ne ansaitsevat myös laadukkaat mausteet. Tarkkaan suunnitelluilla ja tasapainoisilla mausteseoksilla loihdit tuttuihin raaka-aineisiin vaivatta aivan uutta makua ja iloa.

Miss Klose maustesekoitusten käyttö on helppoa. Tutustu makumaailmaamme ja päätä mistä aloitat makumatkasi!

Sirottimet

Miss Klosen sirotinmausteet laajentavat makumaailmaasi New Yorkin Deleistä Meksikoon ja Välimerelliseen kalaan. Loputtomat käyttötarkoitukset erilaiseen reseptiikkaan tai pöytämaustamiseen.

Miss Klose Big Mex

MAUSTESEKOITUS 120 g

”Tuo Meksikon keittiöösi.”

Kunnianosoituksemme meksikolaiselle katuruoalle, jota rakastetaan nyt ympäri maailmaa. Tällä maustat niin tacot, pavut kuin grillatut maissit. Muista myös ranut, wingsit tai popcornit.

Ainekset: Suola, paprika, rypälesokeri, sipuli, korianteri, juustokumina, oregano, cayenne, etikkajauhe, aromit (sitruuna ja umami). Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Miss Klose Salmon Lover

MAUSTESEKOITUS 140 g

”Raikas ja pirteä maustesuola kalalle.”

Miss Klose Salmon Lover tuo kotikokeille kaivattua vaihtelua kalamausteiden valikoimaan. Maustesekoituksemme on maultaan raikas ja trendikäs fenkoli tuo siihen uudenlaista välimerellistä vivahdetta. Salmon Lover sopii ennenkaikkea rasvaiselle kalalle, kuten lohelle kaikissa muodoissaan, mutta se on oiva kumppani myös vaalealle grillatulle kalalle.

Ainekset: Vuorisuola granula, mustapippuri, fenkoli, sitruuna, valkopippuri, valkosipuli, chili, sitruunamehujauhe. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Miss Klose Magic Dust

MAUSTESEKOITUS 120 g

Sopivasti lempeän tulinen taikamauste herkullistaa niin ribsit, wingsit kuin burgerit ja muut jauheliharuoat.

Ainekset: Suola, paprika, ruokosokeri, valkosipuli, juustokumina, sinappijauhe, mustapippuri, cayenne. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita..

Miss Klose New York Deli Spice

MAUSTESEKOITUS 120 g

New Yorkin legendaaristen lounasdelien innoittama mausteseos tuo umamista lisäaromia sinne missä sitä kaivataan. Tällä maustat niin kasviskeitot, kuin salaatit ja sandwichit. Kokeile myös coleslaw’n mausteena.

Ainekset: Mustapippuri, suola, sipuli,
sellerinsiemen, valkosipuli, ruokosokeri, paprika. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Rubit

Miss Klosen mausterubit on alun perin suunniteltu kovaan käyttöön ammattikeittiössä, joten toimivuus on taattu. Mausta grilliruuat, savustettavat herkut tai käytä monipuolisesti kotikeittiössä!

Miss Klose Sweet & Smoky

MAUSTESEKOITUS 100 g

”Makean savuinen mausteseos.”

Alun perin possun ribseille ja pulled porkille suunniteltu mausteseos joka on paljastunut todelliseksi grillauksen moniottelijaksi. Kokeile perinteisen possun lisäksi vaikkapa kanan reisipaisteille, lohelle, kasviksille ja jopa lampaalle!

Ainekset: Vuorisuola granula, ruokosokeri, savustettu paprika, valkosipuli, sipuli, korianteri, basilika, sinappi. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Miss Klose Bold & Peppery

MAUSTESEKOITUS 100 g

“Tuhdin pippurinen mausteseos.”

Karkearakenteinen maustesekoitus joka on alun perin suunniteltu pitkään kypsennettävien naudanlihojen mausteeksi, mutta on osoittanut toimivuutensa myös riistan ja lampaan kaverina. Tai jos Sweet & Smokyn makeus ei ole sinua varten, voit korvata sen Bold & Pepperyllä possua valmistaessa. Kokeile myös kotikeittiössä esim. erilaisiin pataruokiin.

Ainekset: Vuorisuola granula, ruokosokeri,
savupaprika, mustapippuri (19%),
juustokumina, sipuli, oregano. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Miss Klose Jerk Rub

MAUSTESEKOITUS 100 g

”Lämpimän jamaikalainen mausteseos.”

Jamaikalaisittain maustetusta grillikanasta tuli monien asiakkaidemme suosikki ensipuraisusta. Monen mielestä Jerk Rub toimii silti aivan yhtä hyvin myös possun maustajana ja vaikkapa ribseille. Kokeile Jerk Rubia myös lohen kanssa tai vaikkapa muhkeaan lammaspataan.

Ainekset: Vuorisuola granula, ruokosokeri, maustepippuri, kaneli, savupaprika, cayenne, mustapippuri, valkosipuli, timjami, muskotti, neilikka, korianteri, inkivääri, ruohosipuli. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Miss Klose Chimichurri

MAUSTESEKOITUS 35 g

”Yrttinen argentiinalainen mausteseos.”

Perinteinen argentiinlainen maustesekoitus omalla kierteellä. Toimii pintamausteena, mutta on vielä parempaa kun sekoitat öljyyn ja valmistat siitä maustekastikkeen.

Ainekset: Vuorisuola granula, lehtipersilja,
korianteri, valkosipuli, sipuli, oregano, chili,
mustapippuri, sitruunan kuori. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.