Halloumi-leipä grillikasviksilla

halloumi

Grillatut kasvikset ja rapea halloumi ovat täydellinen yhdistelmä joka viimeistellään hedelmäisellä Red Saucella ja raikkaalla tsatsikilla. Ciabatta-leivän välissä annos on helppo nauttia vaikka kesäjuhlissa.

4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: Helppo

1 iso ciabatta-leipä
400 g halloumia
1 pieni munakoiso
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 dl Miss Klose Red Sauce
1 dl tsatsikia
tuoretta minttua

Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa noin sentin viipaloiksi. Leikkaa paprika neljään lohkoon ja poista samalla kanta ja siemenet. Viipaloi halloumi. Grillaa halloumit molemmin puolin kullanruskeiksi ja kasviksiin reilusti väriä. Voitele kasviksia grillauksen loppuvaiheessa Miss Klose Red Saucella, niin että kastike karamelisoituu kasvisten pintaan. Halkaise ciabatta ja paahda leikkauspinnat kevyesti grillissä. Voitele pohja tsatsikilla. Lisää halloumi ja grillatut kasvikset ja viimeistele tuoreella mintulla. Pursota kanteen vielä Miss Klose Red Sauce ja kruunaa leipä.