Klassikko hot dog saa uuden elämän, kun nakki kääritään pekoniin ja viimeistellään Red Saucella, grillatulla paprikalla ja sipulilla sekä rouskuvilla perunalastuilla.
4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: Helppo
1 punainen paprika
1 punasipuli
4 nakkia
4 siivua pekonia
1 dl Miss Klose Red Saucea
4 hot dog -sämpylää
kourallinen suolattuja perunalastuja
ruohosipulia silputtuna
Kuori ja puolita punasipuli. Puolita paprika ja poista kanta ja siemenet. Grillaa kasviksiin reilusti väriä, niin että sipuli ja paprika pehmenevät. Kääri nakit pekoniviipaleisiin ja grillaa ne kypsiksi, niin että pekoni saa kauniin värin. Viipaloi grillattu paprika ja punasipuli. Lämmitä sämpylät ja täytä paprika-sipuliseoksella. Lisää sämpylään pekoninakki, kunnon puristus Red Saucea, murskattuja perunalastuja ja ripaus silputtua ruohosipulia.