New York Deli Spicellä maustettu katkarapupasta syntyy oikeastaan siinä ajassa, kun odotat veden kiehumista ja pastan kypsymistä. Ja jos haluat oikaista vielä yhden askeleen, ostat kaupasta valmista tomaattipastakastiketta, maustat New York Deli Spicella ja ruohosipulilla ja lisäät sekaan katkaravut. Mahdollisimman yksinkertaista.
4:lle
Valmistusaika: 15 min
Vaatimustaso: Helppo
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyrettä
1 tlk tomaattimurskaa
1 rkl Miss Klose New York Deli Spice
400 g katkarapuja
½ nippu ruohosipulia
Tarjoiluun
4 annosta kypsää pastaa
Parmesaania lastuina
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota kuumassa pannussa oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä hetki. Lisää tomaattimurska ja Miss Klose New York Deli Spice. Kiehauta ja anna porista rauhallisesti kymmenen minuuttia. Lisää sulatetut katkaravut ja hienonnettu ruohosipuli ja tarjoile haluamasi pastan kanssa.